تحولات منطقه

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی گفت: نتیجه نهایی ارزیابی قضات باید به استان‌ها ابلاغ شود که این اقدام هم اکنون انجام نمی‌شود.

 نتیجه نهایی ارزیابی قضات به استان‌ها ابلاغ شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام علی مظفری صبح امروز در همایش نمایندگان دادسرای انتظامی در امور نظارت و ارزشیابی قضات که در سالن آمفی تئاتر مجتمع میلاد برگزار شد، اظهار داشت: امر نظارت بسیار مهم و ارزشمند بوده و هیچ تشکیلاتی وجود ندارد که نسبت به نیروی انسانی خود نظارت را ضروری نداند و بدون این امر کار خود را به انجام رساند.

وی تصریح کرد: نظارت اگر راهبردی باشد در ارتقای کیفیت در سازمان نقش بسیار مهمی دارد و هیچ سازمانی بدون آن نمی‌تواند سلامت و صلابت لازم را داشته باشد.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با تأکید براینکه نظارت و بازرسی به معنای بی‌اعتمادی به کارگزاران نبوده و نباید منجر به ایجاد فضای نبود اطمینان در سازمان شود، خاطرنشان کرد: باید افراد حس کنند که به جز نظارت‌های الهی در بیرون نیز افرادی هستند که رفتار آنها را سنجش و مراقبت می‌کنند.

وی در توضیح فواید نظارت و ارزشیابی در ارگان‌ها و ادارات، خاطرنشان کرد: اگر نظارت کارآمدی در سازمان باشد خدمات به خوبی دیده می‌شود در این راستا افراد باید این دیدگاه را داشته باشند که واحد نظارت در واقع برای این تأسیس شده که زحمات افراد مشخص شود.

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی افزود: اگر سازمان منسجمی بالای هر اداره‌ای وجود داشته باشد که پیگیری امور را رصد کند تمام اقدامات بهتر انجام می‌شود به بیان ساده‌تر واحد نظارت و ارزشیابی به دنبال پیشگیری اشتباهات و رسیدن به اهداف سازمان است و این احساس مشترک با اینکه هم اکنون موجود است، نیاز به تقویت دارد.

مظفری مشخص شدن خلاها را از دیگر فواید نظارت و ارزشیابی دانست و بیان کرد: نظارت و ارزشیابی اشکال مختلف داشته که نخستین آنها شیوه مستقیم است اما باید در نظر داشت این نوع از نظارت برای مدیران کلان مقدور نبوده و تنها نظارت غیرمستقیم می‌تواند انجام شود.

وی بیان کرد: در چند استانی که نظارت پنهان به غیر از نظارت‌های آشکار و بابرنامه انجام شده، نتایج حاصله کاملا نزدیک به واقعیت بوده‌اند.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی  با تصریح اینکه تا کنون هیچ وقت از متمرکز کردن تصمیمات در مرکز نتیجه خوبی حاصل نشده است، بیان کرد: اگر نتیجه ارزشیابی افراد به استان‌ها ابلاغ شود قطعا نتایج خوبی به همراه دارد.

مظفری افزود: همچنین نتیجه ارزشیابی باید در انتصابات تأثیر مستقیم داشته باشد و علاوه بر این براساس تأثیرات ارزشیابی باید پیشنهادات ارائه داده شده و اجرایی شوند.

وی در ارتباط با روش‌هایی که می‌تواند بازده ارزشیابی را بالاتر ببرد، خاطرنشان کرد: ارزیاب باید در دانش و تجربه در آن شغل نسبت به تمامی افراد دیگر توانمندتر باشد علاوه بر این گرفتن نظرات مسئول مستقیم در ارزشیابی کارکنان یک نهاد باید مورد توجه قرار گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha